Astragalus hatása az immunrendszerre

Az egyedi összetételű és hatásmechanizmussal rendelkező IMMUN4 étrend-kiegészítő négy irányból, négy féle módon, négy nagyszerű gyógynövénnyel garantálja fogyasztója számára a megfelelő immunitást. A megfelelő állapotban lévő immunrendszer segítségével hatékonyan előzhetőek meg a betegségek. A kapszula sokoldalúsága és hatékonysága a gyógynövények megfelelő párosításának köszönhető, hiszen az összetevők egymás hatásait kiegészítik, valamint fel is erősítik. Biztosíték, védettség és egészség. Ez a három szó jellemzi leginkább a speciális receptúrával megalkotott IMMUN4 étrend-kiegészítőt.

Az egészség mindenki számára a legfontosabb, amelyhez azonban elengedhetetlen a megelőzés. Ehhez nyújt nagy segítséget ez a sokoldalú étrend-kiegészítő.

Astralagus immun4

Összetevői:

 • Astragalus membranaceus
 • Grifola frondosa (bokrosgomba)
 • Grapefruit mag kivonat
 • Echinacea purpurea
 • Cink

Az egyedi összetétel első fontos eleme az Astragalus membranaceus, amely növény gyökerei a kínai orvoslásban több mint 3000 éve van jelen.

Astragalus gyógyhatásai, előnyei

Az Astragalus Ázsiában őshonos növény, amelynek magyar neve csüdfű gyökér. A növény immunerősítő tulajdonságainak felismerése a tradicionális kínai gyógyászatra vezethető vissza. Azonban fontos tudni, hogy az Astragalus membranaceus-t akkor érdemes használni, amikor még egészségesek vagyunk, tehát segítségével elsősorban a megelőzés támogatható.

Legnépszerűbb egészségügyi előnyei:

 • immunrendszer támogatása
 • energiaszint növelése

Ezek mellett azonban további jótékony hatásokkal is rendelkezik:

 • Öregedésgátló tulajdonság Az immunrendszer támogatása mellett ez a másik legnépszerűbb tulajdonsága ennek a csodanövénynek. Elősegíti az öregedés jeleinek csökkenését, valamint segíti a szövetek növekedését.
 • Allergia ellen Hatékonyan alkalmazható a szezonális allergia ellen. Egyre több ember hajlamos allergiára, azonban az Astragalus gyökér kivonat hatalmas megkönnyebbülés lehet a kínzó tünetekkel szemben.
 • Stressz csökkentésére Egészségünk számos ponton károsodhat, amelyet többféle probléma is okozhat, többek között a stressz és a szorongás is. Az Astragalus hatékonyan alkalmazható fizikai és szellemi stressz hatásainak csökkentésére.
 • Alvásproblémák kezelésére Az Astragalus segítségével javítható az egészségi állapot, az anyagcsere, valamint a hormonális egyensúly is, amelyeknek köszönhetően támogathatja a nyugodt alvást.
 • A szív egészséges működése Az artériát ért károk csökkentésében fontos szerepet játszanak az antioxidánsok is. Az Astragalus növényi vegyületei hatékony antioxidánsok, amelyeknek köszönhetően hatékony segítő a szív működésének szabályzásában is.

Az Astragalus gyökér megérdemelt helyet foglal el az IMMUN4 összetevői között, hiszen számos egészségügyi előnye mellett évezredek óta használják az immunrendszer javítására. Fogyasztásával hatékonyan növelhető a vírusfertőzésekkel szembeni ellenálló képesség.

Hol kapható?

BioCo Retard C-vitamin1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

BioCo Retard C-vitamin 1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

Nyújtott felszívódású, hosszan tartó hatású C-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. 

Ár: 3390 Ft
Megnézem

BioCo Multi Immuntabletta 60db

BioCo Multi Immun tabletta 60db

A BioCo Multi Immun 12 féle vitamin mellett 3 féle értékes növényi kivonatot tartalmaz, amelyek magas hatóanyag-mennyiséggel bírnak.

Ár: 3390 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!