Bokrosgomba a szervezet védelméért

A káros anyagok, legyenek azok gombák, baktériumok, vagy különféle paraziták, könnyedén megbetegíthetik a szervezetet. A különböző fertőzések és betegségek kialakulásának megakadályozása az immunrendszer feladata. Így ennek az igazán komplex szervrendszernek a védelme és folyamatos erősítése, támogatása elengedhetetlen, amelyet ma már a megfelelő étrend-kiegészítő fogyasztásával is megtehetünk.

Az IMMUN4 négyszeres védelmet biztosít a betegségekkel szemben, amelyet a fejlesztők az egészségvédelmet szem előtt tartva alkottak meg. A speciális receptúrának köszönhetően pedig négy irányból, négy féle módon és négy gyógynövénnyel biztosítja a megfelelő immunitást.

A szervezetünk felerősítésére és védelmére számos gyógygomba áll rendelkezésünkre, így került az IMMUN4 összetevői közé a bokrosgomba, amely a gyógygombák közül is kiemelkedő.

Grifola Frondosa

Grifola frondosa - Immun4 hatóanyag!

A Grifola magyar neve bokrosgomba, amelyet japánul maitake néven ismerhetünk. Elsősorban Ázsiában, Észak-Amerikában és Japánban található meg, de Európában is fellelhető. Ezt az ízre kellemes, akár húsz kilósra is megnövő gyógygombát az őseink igazán értékesnek tartották, ameit az is mutat, hogy az ezüsttel azonos árban adták-vették. A gombák királyának tartott bokrosgomba gyógyhatásait évszázadok óta ismerik.

A Grifola frondosa, vagyis a bokrosgomba előnyei

Ismerjük meg részletesen is, milyen hatással van szervezetünkre ez a többféle pozitív névvel is ellátott gyógygomba.

  • kiváló immunerősítő Többek között ennek a tulajdonságának köszönheti a helyét az IMMUN4 étrend-kiegészítő kapszulák összetevői között. A bokrosgomba ugyanis kiemelkedő immunerősítő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyet béta-glükán tartalmának köszönhetünk.
  • magas vérnyomás és koleszterinszint A bokrosgomba szerepet játszhat a magas vérnyomás és a magas koleszterinszint csökkentésében is. Fontos tudni azonban, hogy a jó (HDL) koleszterin szintjét nem csökkenti, viszont az LDL, vagyis a rossz koleszterin szintjét képes mérsékelni.
  • vércukorszint mérséklése A Grifola gyógygomba hatóanyagai között olyan összetevőket is találhatunk, amelyek a szervezet inzulin termelésére vannak jótékony hatással és egyben mérséklik a vércukorszintet.
  • étvágy csökkenése A helytelen táplálkozás káros hatásai is ellensúlyozhatóak a bokrosgomba fogyasztásával. Segítségével mérsékelhető az étvágy, így az elhízás is megelőzhető.
  • csontritkulás A bokrosgomba egroszterin tartalmának köszönhetően a csontritkulás folyamatának elindulásának megelőzéséért is sokat képes tenni.

Mi is az a béta-glükán?

Ismerjük meg egy kicsit részletesebben a bokrosgombába található béta-glükán tulajdonságait. A béta-glükán a természetben is előforduló poliszacharid, amely a gombák, növények, baktériumok sejtfalában található meg. Elsősorban az immunrendszer erősítésére, valamint stimulálására alkalmazzák. Segítségével a tartósan stressznek kitett, a krónikus betegek, továbbá a kemo- vagy sugárterápián átesettek immunrendszere is sikeresen erősíthető. Hatásosnak bizonyult különféle daganattípusok kezelésében, valamint javíthatja a krónikus bőrbetegségeket. Továbbá pozitív hatást gyakorolhat a magas koleszterinszint csökkentésére is.

Hol kapható?

BioCo Retard C-vitamin1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

BioCo Retard C-vitamin 1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

Nyújtott felszívódású, hosszan tartó hatású C-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. 

Ár: 3390 Ft
Megnézem

BioCo Multi Immuntabletta 60db

BioCo Multi Immun tabletta 60db

A BioCo Multi Immun 12 féle vitamin mellett 3 féle értékes növényi kivonatot tartalmaz, amelyek magas hatóanyag-mennyiséggel bírnak.

Ár: 3390 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!