Megelőzés

A mai világunkban már egy egyszerű nátha, influenza, megfázás is sokakat ágynak dönthet. Sok esetben hallhatjuk, hogy ezek a megbetegedések tovább is elhúzódhatnak. A későbbiekben pedig a nem megfelelően kezelt és kipihent, egyszerűnek tűnő megfázás is számos szövődményt okozhat.

Az egészség mindig fontos tényező volt az életünk során, azonban napjainkban nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy egészségünk védelme a legnagyobb érték. Az egészségünk védelme azonban fontos, hogy ne az utolsó pillanatban legyen a középpontban.

immun4 megelőzés

Sok esetben ugyanis a legtöbb ember életében a kényelem a legfontosabb. Sokunkra jellemző, hogy már a betegség tüneteinek megjelenésekor kapkodunk és szaladunk az orvoshoz a megfelelő gyógyszerekért, valamint a gyógyulás érdekében képesek vagyunk rögtön életmódot váltani és nagyobb hangsúlyt fektetni az életünkre. Amint pedig kezdjük magunkat jobban érezni, a tünetek elmúltával lassan visszatérünk oda, ahonnan indultunk.

De! Ne felejtsük! A tünetek elmúlásával a probléma nem oldódik meg!

Fontos! A megelőzés a legfontosabb kulcs egészségünk védelméhez és elengedhetetlen az optimális egészség megőrzéséhez. Ma már szerencsére többféle módon is hozzájuthatunk egészségünket támogató, az immunrendszerünket erősítő termékekhez, étrend-kiegészítőkhöz.

Miért fontos az immunrendszer támogatása?

Az immunrendszer egy nagyon komplex szervrendszer, amelynek legfontosabb szerepe az egészségünk védelme. A támadó vírusok, baktériumok, gombák és paraziták ellen állít pajzsot a szervezet számára. Azonban összetettsége miatt könnyedén és észrevétlenül sérülhet, károsodhat és máris védtelenek lehetünk a betegségekkel szemben.

A megfelelő immunműködéshez elengedhetetlen:

  • optimális bélflóra
  • megfelelő vitamin, nyomelem és ásványi anyag bevitel
  • változatos és egészséges étrend
  • megfelelő folyadékbevitel
  • elegendő alvás
  • rendszeres testmozgás

Az egészséges életmód elengedhetetlen az erős immunrendszer megfelelő működésének fenntartásához. Egy változatos étrend követésével hatékonyan biztosítható az immunrendszer felépítéséhez és aktivitásához szükséges fehérjék, ásványi anyagok, vitaminok, valamint a megfelelő mennyiségű folyadék. Emellett kiváló összetétellel rendelkező étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztásával is hatékonyan támogatható az immunrendszer.

Ma már egyre több kutatás foglalkozik a különféle gyógynövények és fűszernövények, illetve a belőlük készült étrend-kiegészítők gyógyhatásaival.

Az IMMUN4 egy speciális receptúrával rendelkező, kiváló gyógynövényeket egyesítő étrend-kiegészítő, amelyet a fejlesztők az egészségvédelmet szem előtt tartva alkottak meg. A kapszulák négyszeres védelmet biztosítanak a megbetegedésekkel szemben. Az egyedi összetételnek és a páratlan hatásmechanizmusának köszönhetően hatékony a szervezet védekező képességének támogatásában erősítésében.

Ne feledd! A megelőzés lényegesen olcsóbb, mint a gyógyítás! Immunrendszerünket védhetjük külső eszközökkel is. Ilyen a szájmaszk is

Hol kapható?

BioCo Retard C-vitamin1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

BioCo Retard C-vitamin 1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

Nyújtott felszívódású, hosszan tartó hatású C-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. 

Ár: 3390 Ft
Megnézem

BioCo Multi Immuntabletta 60db

BioCo Multi Immun tabletta 60db

A BioCo Multi Immun 12 féle vitamin mellett 3 féle értékes növényi kivonatot tartalmaz, amelyek magas hatóanyag-mennyiséggel bírnak.

Ár: 3390 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!