Az IMMUN4 Echinacea tartalma

Az immunrendszer folyamatos védelme elengedhetetlen, hiszen ennek az igazán komplex szervrendszernek a működésében igazán könnyedén kerülhet porszem, amelynek következtében betegségek alakulnak ki. A megelőzés pedig még mindig sokkal pénztárca barátabb, mint maga a betegség és annak kezelése. Az adott betegséget gyógyító gyógyszerek ára magas, valamint nem utolsó szempont, hogy sok esetben a munkavégzés is szünetel a gyógyulási időszakban. Valamint az esetleges szövődmények is tovább ronthatják egészségünket. Így érdemes a megelőzésre nagyobb hangsúlyt fektetnünk. Szerencsére ma már lehetőségünk van kifejezetten egészséget támogató, természetes összetevőket tartalmazó termékeket forgalmazó boltok polcain és webáruházakban is a számunkra legmegfelelőbb immunerősítő termék megvásárlására. A speciális receptúra alapján megalkotott IMMUN4 étrend-kiegészítő kapszula több fronton is képes hatékony módon támogatni az immunrendszerünk működését. Ezeknek az immunerősítő folyamatoknak az egyik nagyszerű támogatója az Echinacea purpurea, ismertebb nevén bíbor kasvirág.

echinacea

Echinacea tulajdonságai, előnyei

A természetes immunerősítők körében az Echinacea az egyik leghatékonyabbnak bizonyul. Extra hatékony immunerősítőnek tartják, hiszen a szervezet erősítése és védelme mellett kiemelkedő szerepe van a kóros állapotok megelőzésében egyaránt. Az Echinacea (kasvirág) egy őszirózsa féle, amelynek szirmai halványlila színben pompáznak. Ennek az egyik fajtája az Echinacea purpurea, vagyis a bíbor kasvirág, amely gyulladáscsökkentőként már az indiánok népi gyógyászatában is jelen volt, előszeretettel használták kígyómarások ellenszereként, valamint különféle sebek gyógyítására. Kimondottan az immunrendszer erősítésére szolgáló gyógynövény. Gyógyhatásai már az 1600-as évektől kezdve ismertek, a gyógyszeripar antibiotikum termékeivel pedig a mai napig harcot folytat.

Egészségügyi előnyei:

  • hatékony immunerősítő
  • fontos szerepet játszik a szervezet megerősítésében és védelmében
  • kiemelkedő a kóros állapotok megelőzésében
  • hatékony a légúti, influenzaszerű, továbbá aszmatikus betegségek ellen
  • jótékony hatással bír allergiás panaszok enyhítésénél
  • pozitívan alkalmazható nőgyógyászati és egyes bőrgyógyászati tünetek esetén is
  • daganatos betegségek kiegészítő kezelésénél is alkalmazható

Az Echinacea antivirális és antibakteriális hatása sejtszinten működik. A növény echinakozid nevű hatóanyagának köszönhetően igazán hatékonyan képes fellépni a Streptococcus baktériummal szemben, amely a fertőzésekért leginkább felelős.

A kasvirág hatóanyagai

  • poliszacharid
  • glikoprotein
  • flavonoid

A növény nagy mértékben tartalmaz flavonoidokat, amely nagy hatású vegyületcsoport. Antioxidáns jellegének köszönhetően képes a káros szabad gyökök képződését meggátolni, így fontos szerepet játszva a betegségek megelőzésében.

Echinacea a civilizációs ártalmak ellen is hatékony!

Stresszhatások napjainkban jellemzően érnek bennünket, így immunrendszerünknek ebben is segítségre van szüksége. A bíbor kasvirág így ezen a területen is hatalmas segítséget jelenthet a szervezet számára.

Hol kapható?

BioCo Retard C-vitamin1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

BioCo Retard C-vitamin 1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

Nyújtott felszívódású, hosszan tartó hatású C-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. 

Ár: 3390 Ft
Megnézem

BioCo Multi Immuntabletta 60db

BioCo Multi Immun tabletta 60db

A BioCo Multi Immun 12 féle vitamin mellett 3 féle értékes növényi kivonatot tartalmaz, amelyek magas hatóanyag-mennyiséggel bírnak.

Ár: 3390 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!